Kun asiakkaasi vaativat yksilöllisiä tuotteita, tarvitset meitä.

Palvelumme liike-ideasi tukena

Joiner Oy suunnittelee ja valmistaa räätälöityjä ohjelmia. Yritys palvelee asiakkaita, joilla on haastava ja kunnianhimoinen liikeidea, yksilöllisyyden mahdollistaminen tuotannossaan.

Esimerkiksi rakentamisen toimialalla palvelemme mittaikkuna- ja ovivalmistajia, terassilasituksien tekijöitä, kaihtimien tuottajia, porras- ja kaidevalmistajia jne. Kaikki tuotanto, missä tuotteen mittojen ja muiden parametrien muuntelun täytyy onnistua tuotekohtaisesti, on Joinerin kotikenttää parhaimmillaan.

Muille toimialoille olemme myös tehneet mitä erilaisimpia innovatiivisia ratkaisuja. Tutustu referensseihimme, kysy asiakkailta meidän osaamisestamme.

Yhteistyö Joinerin kanssa on pitkäjänteistä osaamisemme ja innovointimme hyödyntämistä. Kun teillä on idea, siitä kannattaa puhua Joinerille. Moni mahdottomalta tuntuva asia onnistuu, kun kehitämme sitä yhteistyössä.

Joiner Oy:ssä uskomme, että paras tapa kehittää suomalaista kilpailukykyä ja taistella halpatuontia vastaan on tuottaa asiakkaille yksilöllisiä tuotteita. Tämä edellyttää it-järjestelmiltä erilaisia vahvuuksia ja niiden parissa halumme toimia ja kehittyä.