Kun asiakkaasi vaativat yksilöllisiä tuotteita, tarvitset meitä.

Joiner ohjelmointi

Joiner Oy toimittaa myös laajoja asiakaskohtaisesti tehtyjä/räätälöityjä järjestelmiä monille eri toimialoille, alkaen pienen tehtaan tarpeita päätyen kokonaisjärjestelmiin.

Asiakkainamme ovat mm.  ikkuna- ja oviammattilaiset (myynti, tuotanto, alihankinta), remontoinnin ammattilaiset sekä lihatukut.

Hyödyt

Räätälöity järjestelmä sopii yritykselle, jolla on selvä liikeidea ja halu kehittää omaa liiketoimintaansa ja kilpailukykyä. Räätälöityä järjestelmää on mahdollisuus kehittää rinnan yrityksen strategian muutosten kanssa. Kerran syötetty tieto (esim. asiakas määritelly ja tilannu ikkunat verkkokaupasta) voidaan hyödyntää ikkunatehtaassa ja sen alihankkijoilla. Jopa automaattiset työstökoneet saadaan räätälöityä samaan järjestelmään.

Räätälöidyssä järjestelmässä kasvunvara ei lopu.

Osaaminen

Tekijöillä on pitkä ja monipuolinen kokemus ohjelmistotekniikoista ja asiakasmitoilla muuttuvista tuotteista (ikkunat, ovet, parvekelasit, terassilasit, kaideratkaisut jne..).

Olemme vuosikymmenten aikana kehittäneet menetelmät, joilla ohjelmien suunnittelu, tekeminen ja käyttö on mahdollisimman tehokasta ja käyttö turvallista.