Kun asiakkaasi vaativat yksilöllisiä tuotteita, tarvitset meitä.

 

Case: Piklas

 - Yhdessä Joinerin kanssa olemme kehittäneet ja edelleen kehitämme ikkunoiden ja ulko-ovien verkkokauppaa, tavoitteena on olla Euroopan paras. Tähän mennessä olemme vakuuttaneet verkkokaupallamme lähes 4000 ostanutta asiakasta. Lisäksi olemme saaneet verkkokauppamme käyttäjälähtöisestä palvelumuotoilusta Design from Finland- merkin. Joinerin kanssa onnistumme varmasti!

Erkki Tolvanen, Piklas 


Case: Pihla

- Yhteistyössä Joinerin kanssa pystymme tarjoamaan kattavan myyntiohjelmiston yhteistyökumppaneillemme suoramyynnin saralla. Palvelu on tehokasta ja asiakaslähtöistä. Olemme kaikenkaikkiaan tyytyväisiä.

Joni Karhu, Pihla jälleenmyyntikanavan päällikkö 


Case: Hatrick, leimausjärjestelmä


hatrick.jpg- Joinerin kanssa kehitetty leimausjärjestelmä on otettu nyt käyttöön ja vaikuttaa hyvältä! Se on herättänyt kiinnostusta asiakkaissamme, moni haluaisi hankkia samanlaisen. Kiitos Joinerille hyvästä työstä!

Tero Niemi,  Hatrick
 


Case: Solar Kaihdin, toiminnanohjausjärjestelmä 


solar.jpg- Meillä oli kovat vaatimukset toiminnan ohjausjärjestelmälle. Markkinajohtajuus velvoittaa ja saavuttamamme  yli 99 %:n toimitusvarmuus viiden työpäivän toimitusajalla räätälintyönä tehtäville tuotteille vaatii erittäin toimivan ja joustavan toiminnanohjausjärjestelmän. Onnistuimme yhteistyössä Joinerin kanssa.

Pekka Junnikkala, Solar Kaihdin 
 


Case Solar Kaihdin 2 : Sähköinen tilaustietojen siirto


solar.jpg- Joiner toteutti tilaustietojen siirron NC-koneille sähköisesti suoraan järjestelmästä (ristikko-, säle- sekä kotelokoneet). Tämä vähentää oleellisesti virheitä sekä parantaa tehokkuutta.                          

Pekka Junnikkala, Solar Kaihdin 
 


Case: Domus Yhtiöt, myyntiohjelmisto


domus2.jpg- Joiner Oy toimitti meille myyntiohjelmiston,  joka mahdollisti nämä asiat; voimme nyt myydä ikkunoita eri kielillä ja eri valuutoilla, minne tahansa maailmassa. Hyvää työtä taas!

Erkka Hakkarainen, Domus Yhtiöt