Kun asiakkaasi vaativat yksilöllisiä tuotteita, tarvitset meitä.

 

Ikkunaverkkokauppa

joiner-ipad-th.jpg

Joinerin Ikkunaverkkokauppa on helppokäyttöinen työkalu kuluttajille ja ikkunamyyjille. 

Ikkunaverkkokaupan avulla voi suunnittella ja ostaa yksilöllisiä ikkunoita edullisesti suoraan tehtaalta ilman välikäsiä. Ohjelman laskee käyttäjän määrittelemille ikkunoille/ovelle hinnan ja ikkunaverkkokaupan käyttäjä voi tilata tuotteet suoraan verkosta. Osassa toimittamistamme verkkokaupoista tuotteen lisäksi voi ostaa mittauksen ja/tai asennuksen.

Tieto toteutuneesta kaupasta lähtee automaattisesti ikkunanvalmistajan tilaustenkäsittelyyn. Lopputuloksena tyytyväinen asiakkaasi saa juuri oikeanlaiset ikkunat nopeasti kotiovelleen.

Määrittelet ikkunoille kiinteistö- ja huonekohtaiset sijainnit, mitat ja lisävarusteet. Ikkunoiden suunnittelu on helppoa ja hauskaa. Suunnitteluohjelma neuvoo ja varoittaa käyttäjää jokaisen valinnan kohdalla, joten suunnitteluvirheitä ei pääse syntymään.

Ohjelma soveltuu kuluttajakäyttäjien lisäksi pientaloikkunoiden myyjille, rautakauppojen ja puutavaraliikkeiden myyjille, rakennusliikkeille ja urakoitsijoille ja kirvesmiehille. Käyttöjärjestelmäriippumaton ohjelma toimii kaikilla selaimilla, eikä vaadi laitehankintoja tai erillisiä ohjelmia. Ohjelma toimii myös tabletilla (esim. iPad). Helppo ja vaivaton tapa on ostaa ikkunat netistä.

Ikkunaverkkokaupan voi perustaa ikkunavalmistaja tai ikkunanmyyntiä harjoittava yritys. Verkkosivujen ilme räätälöidäään yrityksen oman ilmeen mukaisesti. Ikkunaverkkokaupan käytöstä maksetaan ainoastaan myytyjen ikkunoiden mukaan.

Kuluttajat ovat ottaneet verkkokaupan omakseen myös ikkunaostoksissa. Kaikista Joiner Oy:n toimittamista verkkokaupoista on ostettu tähän mennessä yli 260.000 ikkunaa ja yli 5000 ovea.

 

ikkunaverkkokauppoja avattu

Käy tutustumassa ikkunaverkkokauppoihin, klikkaa yrityksen nimeä.

 

 
 
 
ikkunaverkkokauppa-etusivu.png
 
ikkunaverkkokauppa-tuotevalinta.png
 
ikkunaverkkokauppa-tuotesivu.png
 
ikkunaverkkokauppa-mrittely.png
 
ikkunaverkkokauppa-ostoskori.png
 
ikkunaverkkokauppa-lhettilaus.png