Kun asiakkaasi vaativat yksilöllisiä tuotteita, tarvitset meitä.

Myynnin työkalu - hinnottelu helpommaksi

Joinerilla on kehitetty sovellus, joka toimivat myynnin tukena ja poistavat ostamisen esteitä. Tuotekehityksessä on käytetty kymmenien vuosien kokemusta ikkuna/oviteollisuuden järjestelmien suunnittelussa ja valmistuksessa.

Asiakasvarioituvien tuotteiden valmistajilla on suuri ongelma löytää sopiva ohjelmisto tuotteen määrittely- ja hinnoitteluproblematiikan notkeuttamiseen. Markkinoilla olevat ohjelmat eivät yksinkertaisesti taivu asiakasvarioituvien valmistajien haastaviin vaatimuksiin.

Joiner on käytännössä ainoa, joka pystyy auttamaan tällaisten tuotteiden valmistajia. Ohjelmistomme nopeuttaa kaupan syntymistä auttamalla asiakasta tuotevalinnoissa, lisävarustevalinnoissa hinnoitteluineen sekä mahdollistamalla halutunlaisen tuotteen näyttämisen konkreettisena kuvana. Asiakkaan on helppo päättää, myynti nopeutuu ja helpottuu. Esimerkiksi ikkuna-alalla Joinerin osaaminen on laajalti tunnettua ja tunnustettua

Ohjelma soveltuu ikkunamyyjien lisäksi rautakauppojen ja puutavaraliikkeiden myyjille, rakennusliikkeille, urakoitsijoille, remonttifirmoille ja kirvesmiehille. Käyttöjärjestelmäriippumaton ohjelma toimii kaikilla selaimilla, eikä vaadi laitehankintoja tai erillisiä ohjelmia. Ohjelma toimii myös tabletilla (esim IPAD).

Joiner ikkunamyyjän ohjelma on käytössä mm. Prima, Tiimi, Pihla, Piklas, Jiiri, HIT (Hämeenkyrön ikkunatehdas) ja Mittaikkuna .

 
ikkunamyynti-etusivu.png
 
ikkunamyynti-tuotevalinta.png
 
ikkunamyynti-mrittely.png
Kuvankaappaus_2014-10-7_kello_9.48.27.png