Kun asiakkaasi vaativat yksilöllisiä tuotteita, tarvitset meitä.

Tuotantojärjestelmät

Joiner toimittaa myös tuotannonohjaus- ja muita järjestelmiä monille toimialoille, eri kokoisten tehtaitten infrastruktuuriin sopiviksi. Tuotannonohjausjärjestelmämme ovat eri asteisia, soveltuen pienistä tehtaista suurimpiin. Sen mukaan kun tehdas hankkii uutta tekniikkaa, Joinerin ohjelmisto sopeutuu ja päivittyy eikä muodostu kehittymisen pullonkaulaksi. Joinerin tuotannonohjausjärjestelmä ei ohjaa tai sido asiakkaan valintoja liiketoiminnassaan.

Asiakas voi ostaa meiltä edullisen Lite-perusohjelman, edistyneemmän Pro-tuotteen tai täysin itsenäisen Open-palvelun, jolloin asiakas saa oikeuden ohjelmakoodeihin ja voi jatkossa toimia ohjelman suhteen itsenäisesti. Joiner sitoutuu kehittämiseen, mutta asiakkaalla säilyy vapaus vaihtaa ohjelman toimittajaa.

Joinerin tuotannonohjausjärjestelmä (ERP) perustuu Joinerin alustaan, platformiin, jolle räätälöidään tehdaskohtainen sovellus, tehtaan konekantaan, tuotteisiin ja toimintatapaan sopivaksi. Joinerin ja asiakkaan yhteistyö on pitkäjänteistä kehittämistä ja yhteistä innovoimista.